Клоп: Ще бъде нечестно, ако не станем шампиони


Клоп: Ще бъде нечестно, ако не станем шампиони
Снимка: Getty Images/Gulliver

1034 0

Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп смята, че ще бъде нечестно, ако неговият тим не стане шампион на Англия, при положение, че сезонът във Висшата лига бъде анулиран заради пандемията от коронавирус. „Червените“ водят с 25 точки пред най-близкия си преследвач Манчестър Сити и са на път да спечелят първа титла в елита на Англия от 30 години насам.

Според Юрген Клоп ще бъде грешно, ако ръководните органи на първенството решат да сложат преждевременен край на сезона и лишат Ливърпул от възможността да спечелят титлата във Висшата лига. „Има слухове, че някои хора искат сезона да се анулира. Значи въпросните хора смятат следното „Хмм, изиграхме 76 процента от сезона, но въпреки това нека изтрием всичко!“ Това е нещо, което лично аз смятам за нечестно, да се каже, че тази кампания не се е състояла. Ние сме на първо място при домакинските мачове, на първо място при срещите като гост. Това е сезон, в който трябва да станем шампиони. Най-важното нещо е да се справим с тази криза. Но това не означава, че някои неща не са важни просто, защото са по-малко важни“, заяви Юрген Клоп.

Разпространението на коронавируса наложи прекъсването на Висшата лига в началото на месец март. Въпреки това на Острова се прави всичко възможно за рестарта и доиграването на сезон 2019/20. Ето каква важна стъпка за това бе направена в днешния ден.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички