Клоп респектиран от Юнайтед: Те са способни на невероятни неща!


Клоп респектиран от Юнайтед: Те са способни на невероятни неща!
Снимка: Getty Images/Guliver

1604 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отрече да „потрива доволно ръце“ от перспективата да играе с намиращите се в отлична форма нападатели на мърсисайдци срещу колебливата защита на Манчестър Юнайтед в неделния сблъсък от Висшата лига на „Олд Трафорд“.

Атомното трио на „червените“ Мохамед Салах, Роберто Фирмино и Садио Мане вкарват с лекота за непобедения тим на Клоп, който е само на точка зад лидера в първенството Челси. Салах отбеляза две попадения във вратата на Атлетико Мадрид за успеха с 3:2 във вторник в Шампионска лига – резултат, който означава, че Ливърпул е вкарал поне три гола във всеки двубой извън дома от началото на сезона във всички турнири.

Той е на мнение, че сблъсъкът Юнайтед срещу Ливърпул, който изправя двата най-успешни клуба в Англия един срещу друг, е „огромен мач“. „Мисля, че Манчестър Юнайтед не е особено щастлив с резултатите си до тук, но всички знаем, че са способни на невероятни неща. Вече станахме свидетели на това“, завърши Клоп.

Какво още каза Клоп, четете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички