Оле Гунар Солскяер: Мохамед Салах е под пара, такива играчи не се появяват често


Оле Гунар Солскяер: Мохамед Салах е под пара, такива играчи не се появяват често
Снимка: Getty Images

2003 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер даде пресконференция преди предстоящото дерби с Ливърпул във Висшата лига. Треньорът на "червените дяволи" потвърди, че Бруно Фернандеш е под въпрос за срещата и каза, че Мохамед Салах е "под пара" и ще е нужна много работа, за да бъде спрян:

"Все още е петък, а мачът е в неделя, така че има достатъчно време. Може и целият състав да е готов, може и да имаме двама или трима играчи, които отпадат. Днес не разполагахме с всички за тренировката. Ще видим в неделя. След мачове като този в сряда има някои удари и натъртвания. Ще дам време на всички. Бруно Фернандеш може да е под въпрос, но прави всичко възможно, за да е готов".

"Когато играем срещу отбор като Ливърпул, който е в отлична форма, трябва да бъдем компактни, агресивни и да даваме всичко от себе си като мислене, знания, психологическа сила и физическа енергия. Ще ни е необходимо всичко, за да постигнем резултати срещу най-добрите отбори в Европа, а Ливърпул е един от тях. Те са един от отборите, които се стремим да достигнем. Това, което направиха през последните четири години, е това, към което се стремим и през което преминаваме. През миналия сезон бяхме над тях в класирането, защото имаха лош период с контузии, но сега се върнаха към най-добрата си форма", призна норвежецът.

"Салах в момента е под пара. Видяхте някои от головете, които вкара в последно време. Знаем, че трябва да дадем всичко от себе си, за да се защитим срещу него. Играчи като него не се появяват често, така че трябва да им се наслаждаваме отдалеч. Не и в неделя обаче, когато ще е твърде близо. Аз съм голям почитател на офанзивната им линия. Мане, Фирмино, Жота, който може би също ще играе, са играчи, върху които трябва да сте съсредоточени 95 минути, за да запазите чиста мрежа", добави още треньорът на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички