Клоп: Гледах Юнайтед срещу Аталанта, но дори за секунда не съм потривал ръце


Клоп: Гледах Юнайтед срещу Аталанта, но дори за секунда не съм потривал ръце
Снимка: Getty Images/Guliver

1953 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп очаква труден мач срещу Манчестър Юнайтед, макар и "червените дяволи" да са неубедителни в изявите си в последно време. Германецът призна, че е гледал двубоя с Аталанта, в който Юнайтед изостана с два гола до почивката, а след това обърна мача. Клоп обаче подчерта, че нито за момент не е "потривал ръце" от видяното в този мач.

"Гледах мача на Юнайтед и Аталанта и в нито една секунда не съм потривал ръце. Нямаше причина за това. Аталанта създаде проблеми на Юнайтед през първата част, но дори тогава Юнайтед имаше три чисти положения. Второто полувреме пък бе демонстрация на Юнайтед, който може да създава проблеми. Подготвям отбора за труден мач срещу наистина добър съперник", заяви Клоп.

"Юнайтед срещу Ливърпул е огромен мач. В Ман Юнайтед не са толкова щастливи от резултатите си в последно време, но са способни на невероятни неща. Ние ще се концентриране върху нашата игра", добави още германецът.

Междувременно стана ясно, че Оле Гунар Солскяер има много сериозен проблем преди дербито с Ливърпул (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички