Юрген Клоп посочи в какво Салах превъзхожда Роналдо и обратното


Юрген Клоп посочи в какво Салах превъзхожда Роналдо и обратното
Снимка: Getty Images/Guliver

3284 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не смята, че трябва да има сравнения между звездата на мърсисайдци Мохамед Салах и звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо. Този уикенд Ливърпул гостува на Юнайтед на "Олд Трафорд", а вниманието на всички е насочено към Салах и Роналдо.

Египтянинът се намира във фантастична форма от началото на новия сезон, като според мнозина Салах е най-добрият играч в света в момента. Роналдо обаче по нищо не му отстъпва, като вече се доказа в няколко много важни момента за Юнайтед, измъквайки тима от трудни ситуации. Клоп обаче смята и двата за играчи от световна класа, които имат различни силни страни.

"Защо трябва да сравняваме Роналдо и Салах? И двамата са световна класа. Бих казал, че левият крак на Мо е по-добър. Кристиано може би е по-добър във въздуха и с десния крак. По отношение на скоростта и двамата са бързи", заяви Юрген Клоп.

Мениджърът на Ливърпул обаче няма да може да разчита на Салах за дълго време заради ангажиментите на египтянина в Купата на африканските нации. Ето до колко мача може да отсъства Салах за Ливърпул (вижте тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички