Юрген Клоп бе "предизвикан" от журналист, но определен фактор успокои германеца


Юрген Клоп бе "предизвикан" от журналист, но определен фактор успокои германеца
Снимка: Getty Images

2387 0

Виляреал и Ливърпул излизат в полуфинален раванш от Шампионска лига тази вечер, след като мърсисайдци се наложиха като домакини с 2:0. Фатална грешка на Первас Еступинян и отличен удар на Садио Мане направиха разликата между двата отбора, а Юрген Клоп даде любопитна пресконференция преди ключовия двубой. Германецът разкри, че само възрастта му е попречила да се "ядоса" на журналист по време на събитието. 

Мениджърът на "червените" постоянно повтаря, че възпитаниците му мислят за всеки двубой и се стараят да жънат победи за да се борят за всеки възможен трофей, но все пак бе попитан дали битката е "приключила", след като тимът се е наложил в първата среща.

Клоп отговори така: "Ако бях по-млад, щях да се ядосам наистина на въпроса! Разбира се, че не. Това беше само "първото полувреме". Трябва да отидем и да се опитаме да победим, знаейки, че Виляреал ще даде всичко от себе си".

Ливърпул продължава да се бори за всички възможни трофеи. Мърсисайдци вече вдигнаха Купата на Карабао, а могат да спечелят Шампионската лига, Висшата лига и ФА Къп през този месец. Отборът изостава с една точка на Манчестър Сити в първенството, като до края на надпреварата остават четири мача. На 14 май е финалът за ФА Къп, който ще срещне едноименния отбор и Челси.

Ето къде може да гледате реванша между двата отбора!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички