Какво е казал Клоп на играчите си на полувремето срещу Виляреал?


Какво е казал Клоп на играчите си на полувремето срещу Виляреал?
Снимка: Getty Images

8199 0

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп коментира класирането на своя тим за финала на Шампионска лига. Мърсисайдци изтръпнаха през първата част, когато пропиляха аванса си от два гола. На почивката обаче Клоп очевидно е дал правилните наставления на своите играчи, които излязоха със съвсем друга нагласа за второто полувреме и обърнаха мача до 2:3.

"Чувствам се така сякаш този финал ми е първи от 20 години. Сами се подхлъзнахме през първото полурвеме, но знаехме, че трябва да реагираме по някакъв начин. Не искахме да се случи това през първата част, но поздравления за Виляреал - те играха невероятно. Не играхме футбол през първото полувреме", започна Клоп.

"Казах на момчетата, че трябва да се постараят много повече, трябва да играем в правилните пространства и да започнем да играем футбол. Да поправим позиционирането си и да вкараме голове. Направихме го през втората част.

Знаехме къде бъркаме - просто ни трябваха ситуации за корекция. Нуждаехме се от положителни неща. Важното е, че момчетата реагираха и останахме спокойни. Знаехме, че ако Виляреал играе така и през второто полувреме, те ще бъдат на финал", добави още Юрген Клоп.

Още новини за Ливърпул четете в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички