Клоп: Коляното на Ван Дайк не изглежда добре


Клоп: Коляното на Ван Дайк не изглежда добре
Снимка: Getty Images/Guliver

1474 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че коляното на Върджил ван Дайк не изглежда добре след операцията. Нидерландският защитник скъса коленни връзки в мърсисайдското дерби с Евертън през октомври след единоборство със стража на „карамелите“ Джордан Пикфорд, като впоследствие претърпя успешна операция.

Въпреки това, на своята пресконференция преди домакинството на Аякс в Шампионска лига, германецът заяви, че коляното на бранителя не изглежда по начина, по който трябва да изглежда. „Предвид обстоятелствата той се справя добре, но коляното не изглежда по този начин. Не изглежда така, както трябва да изглежда, имайки предвид операцията“.

Клоп даде информация и за Тиаго Алкантара, казвайки че на испанския полузащитник предстоят още няколко седмици в лазарета. Бившият играч на Байерн също пострада във въпросния сблъсък с Евертън след грубо влизане на Ричарлисон. Въпреки това, мениджърът на „червените“ имаше и поводи за радост, след като разкри, че Трент Александър-Арнолд е подновил възстановителни тренировки на терена след травмата на прасеца, която получи в дербито с Манчестър Сити. „Трент изглежда доста добре. Видях го на терена по време на възстановителната му тренировка, така че това вече е добра новина, но не мога да преценя кога ще приключи тя. От това, което видях днес, скоро ще го видим в игра“, завърши Клоп. Ливърпул приема Аякс в Шампионска лига във вторник от 22:00 часа българско време. A от кой особен аспект от играта на Ливърпул е впечатлен Юрген Клоп- вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички