Още един важен играч на Ливърпул се контузи


Още един важен играч на Ливърпул се контузи
Снимка: Getty Images/Guliver

1603 0

Футболистът на Ливърпул Джеймс Милнър влиза в дългия списък от контузени футболисти на "червените", след като напусна принудително игра при визитата на Брайтън във Висшата лига. Англичанинът, който се подвизава като десен бранител в срещата, игра 74 минути, преди да бъде принудително заменен от Къртис Джоунс.

34-годишният футболист, който след малко повече от месец ще навърши 35, е сред най-важните играчи на Юрген Клоп заради физическата си издръжливост, опита и възможността да играе на различни позиции на терена. В двубоя с Брайтън обаче Милнър получи контузия, която ще го извади от игра за неопределено време.

След мача Юрген Клоп отново "захапа" телевизионните канали BT Sport и Sky Sports заради това, че английските отбори, играещи в Европа, продължават да играят ранни мачове в събота, както бе днес с Ливърпул. Германецът е недоволен от краткото време за почивка на своите момчета, на което, според него, се дължи големият брой контузени.

Освен Милнър в лазарета остават Ван Дайк, Александър-Арнолд, Джо Гомес, Рис Уилямс в дефанзивен план, а напред отсъстват и други играчи, сред които Окслейд-Чембърлейн, Кейта, Шакири. По време на двубоя с Брайтън болки изпита и Нат Филипс, но все пак се изправи на крака и продължи срещата. Повече за двубоя Брайтън - Ливърпул четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички