Юрген Клоп е впечатлен от един особен аспект в играта на Ливърпул


Юрген Клоп е впечатлен от един особен аспект в играта на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1073 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп засипа с похвали своите възпитаници след победата на Лестър Сити с 3:0 у дома миналата вечер. "Червените" категорично надиграха доскорошния лидер в класирането и заслужено записаха убедителен успех, въпреки че бях без няколко от основните си футболисти - Върджил ван Дайк, Трент Александър-Арнолд, Джордан Хендерсън, Джо Гомез и Мохамед Салах.

"Чувстваме задоволство, защото заслужихме този резултат напълно. Момчетата направиха страхотен мач срещу един топ съперник. Те бяха под пара, не спряха да играят до края. Начинът, по който целият отбор се защитаваше още в предни позиции, бе невероятен. Трябваше да вкараме още голове и това показва, че сме направили добър мач", коментира Клоп след успеха, който изравни Ливърпул с Тотнъм на върха на класирането.

От своя страна наставникът на Лестър Брендан Роджърс призна, че неговият отбор не е бил на нужното ниво. "През първото полувреме бяхме твърде пасивни в нашата игра, а това не е типично за нас. Не бяхме достатъчно агресивни в защита, нито достатъчно добри с топка в крака. Второто полувреме бе доста по-добро, но отново допуснахме много лек гол от статично положение", каза треньорът на "лисиците". А кои  шестима играчи на Ливърпул са пред напускане на клуба през зимата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички