Атлетико (Мадрид) е поискал от Ливърпул 17 хлд. евро, ще им ги осигурят ли мърсисайдци?


Атлетико (Мадрид) е поискал от Ливърпул 17 хлд. евро, ще им ги осигурят ли мърсисайдци?
Снимка: Getty Images/Guliver

2933 0

Според престижното испанско издание "AS", от Атлетико (Мадрид) са поискали 17 хиляди евро от Ливърпул. Припомняме, че двата тима се изправиха един срещу друг на осминафиналната фаза в Шампионска лига, а "дюшекчиите" продължиха напред.

Испанците са поискали тази сума от мърсисайдци, за да бъдат възстановени финансовите загуби от билети на феновете на Атлети, които са имали пропуски за реванша на "Анфийлд", но са решили да не пътуват заради коронавируса. Техният посочен брой е 290.

Ливърпул е отказал да изплати посочената сума, като все пак привържениците на "дюшекчиите" ще бъдат компенсирани финансово, но от страна на своя любим клуб - Атлетико (Мадрид). Отправени са обвинения към мърсисайдци, че във втори случай проявяват неспортсменство откъм финансова гледна точка в последните дни и че тази сума не би представлявала проблем за клуба.

От друга страна обаче, тези фенове са имали възможността да пътуват, но са направили личен избор. В Ливърпул не носят никаква вина за случилото се и са предоставили възможността да се присъства на стадиона. A ето как Ливърпул разочарова служителите си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички