Кевин Де Бройне пропуска дербито срещу Арсенал


Кевин Де Бройне пропуска дербито срещу Арсенал
Снимка: Getty Images/Guliver

4222 0

Отборът на Манчестър Сити получи нов тежък удар, след като стана ясно, че плеймейкърът Кевин Де Бройне няма да бъде на разположение на Пеп Гуардиола в следващите няколко мача. Белгиецът получи контузия по време на двубой на родината си по време на паузата за мачове на националните отбори и ще пропусне утрешното дерби срещу Арсенал от Висшата лига.

Това означава, че полузащитникът е аут и от мача на „гражданите“ в Шампионската лига срещу Порто в сряда. Де Бройне напусна лагера на Белгия по-рано през седмицата. „Отборът е в малко по-добро състояние от това, в което беше миналия месец. За нещастие Кевин е аут. Останалите футболисти се върнаха в добро физическо състояние. Мисля, че Кевин ще бъде аут за следващите няколко мача“, заяви испанският наставник.

Манчестър Сити ще може да разчита отново на Серхио Агуеро, след като нападателят поднови тренировки преди няколко дни. Рекордьорът по голове с екипа на „гражданите“ не е играл от юни, след като получи контузия в коляното по време на мач от Висшата лига срещу Бърнли. А ето какъв любопитен коментар даде Де Бройне за евентуалния трансфер на Меси в Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички