Агуеро може да напусне Манчестър Сити, ако Меси дойде в отбора


Агуеро може да напусне Манчестър Сити, ако Меси дойде в отбора
Снимка: Getty Images/Guliver

1375 0

Голмайсторът на Манчестър Сити Серхио Агуеро може да напусне отбора през идното лято, ако на "Етихад" пристигне неговият сънародник Лионел Меси, пише британското издание "Мирър". В края на сезона договорът на Агуеро с "гражданите" изтича и той може да напусне клуба със свободен трансфер.

Агуеро има вариант да продължи кариерата си в италианския гранд Интер, откъдето са готови да му предложат договор за два сезона. В същото време договорът на Меси с Барселона също изтича през лятото и подобно на своя сънародник може да бъде трансфериран със свободен трансфер.

Както е известно Меси пожела да напусне "Камп Ноу" още през това лято, но ръководството на Барса отказа да гопусне. В крайна сметка Меси се примири със ситуацията, но отношенията му с ръководството останаха неизгладени и е много вероятно той да напусне Барса през следващата година.

Съвсем наскоро голямата звезда на Манчестър Сити Кевин Де Бройне направи любопитен коментар относно възможността да си партнира с Меси (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички