Де Бройне с любопитен коментар за евентуалния трансфер на Меси в Манчестър Сити


Де Бройне с любопитен коментар за евентуалния трансфер на Меси в Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1497 0

Звездата на Манчестър Сити Кевин Де Бройне не изглежда да е особено впечатлен от спекулациите, че носителят на 6 "Златни топки" Лионел Меси може да се присъедини към неговия отбор. Де Бройне призна, че не се интересува толкова дали Меси ще дойде в Сити.

"Честно казано, не ме интересува. Ако той пристигне в отбора, това ще е страхотно, ако не - разполагаме с достатъчно добри играчи, с които ми харесва да играя", заяви Кевин де Бройне, който е най-добрият футболист във Висшата лига за последната година.

Иначе Де Бройне призна, че все още не е започнал преговори с ръководството на "гражданите" за нов договор. "Много, много съм щастлив в отбора. Мога да кажа, че в момента не вървят разговори между мен и ръководството на Сити. Така че не мога да си обясня защо хората казват, че сме постигнали някакво съгласие."

"Чувствам се добре в клуба, всеки ме уважава, но нищо не сме подписвали, нищо и не сме договаряли. Отворен съм за разговори и може би на правилното място и в правилния момент ще се случат", заяви Де Бройне.

Междувременно един от директорите в Манчестър Сити обяви, че клубът може да си позволи да привлече Меси през следващото лято (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички