Каземиро бе просто... странен: Какво правеше по време на дузпите с Брайтън във ФА Къп? (ВИДЕО)


Каземиро бе просто... странен: Какво правеше по време на дузпите с Брайтън във ФА Къп? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3880 0

Манчестър Юнайтед и Брайтън си дадоха много тежък сблъсък на полуфиналите в най-стария футболен турнир - ФА Къп. В крайна сметка обаче "червените дяволи" се класираха за финала, където ще срещнат Манчестър Сити.

Дотам се стигна, след като футболистите на Ерик тен Хаг бяха по-прецизни при дузпите. Гол така и не падна нито в редовните 90 минути, нито в двете продължения от по 15 минути всяко. За сметка на това при дузпите имаше само общо един пропуск от общо 13 изпълнения.

Любопитен момент именно от фазата с изпълнението на дузпите набира популярност часове след това. Става въпрос обаче за действията на Каземиро на централната линия, докато се довършва мачът.

Мнозина се запитаха какво точно прави бившият футболист на Реал Мадрид, който на няколко пъти започва да подскача по странен начин. Можете да видите случилото се чрез кадрите по-долу в материала. 

Именно бразилецът пък бе първият футболист за "червените дяволи", който се нае с изпълнение на дузпа. Вижте повече за мегадрамата с дузпи, която прати Юнайтед на финал за ФА Къп срещу Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички