Кристиан Ериксен отрече фактора 'атмосфера' и опита да обясни краха на Манчестър Юнайтед


Кристиан Ериксен отрече фактора 'атмосфера' и опита да обясни краха на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1822 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Кристиан Ериксен се опита да даде някакво обяснение за загубата с 0:3 от Севиля в реванша от 1/4-финалите на Лига Европа и отпадането от турнира с общ резултат 2:5.

Говорейки пред "BT Sport" след срещата на "Рамон Санчес Писхуан", датчанинът заяви следното: "Случиха се много неща. Не успяхме да влезем добре в мача от първата минута. Мисля, че се опитахме, но днес им предоставихме прекалено много възможности, от които да ни довършат. Мисля, че ни липсваше и хладнокръвие при изграждането на атаките".

31-годишният Ериксен отрече домакинският фактор да е изиграл роля за многото грешки в редиците на "червените дяволи":

"Севиля ни пресираше високо и не успяхме да се справим добре в това отношение. Направихме повече грешки, отколкото обикновено правим. Не мисля обаче, че това се дължи на атмосферата на стадиона. Където и да играем, ако подаряваме по два гола, както го направихме днес, винаги ще губим. Нямаше нищо общо с атмосферата, просто нашата игра не бе достатъчно добра", категоричен бе халфът, който допълни:

"Не знам на какво се дължи това. Футболът е такъв - понякога имаш добър ден, понякога лош, а днес определено беше един от лошите. Опитахме да направим всичко, за да го избегнем, но не успяхме. Сега имаме мач след четири дена, в който да се реваншираме"

*На 23 април (неделя) Манчестър Юнайтед гостува на Брайтън в 1/2-финален сблъсък за ФА Къп, който ще стартира в 18:30 ч. българско време!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Той не е фантастичен футболист" - Пол Скоулс насочи гнева си към конкретно име след Севиля 3:0 Манчестър Юнайтед!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички