Бербатов посъветва Манчестър Юнайтед да не привлича Жоао Феликс


Бербатов посъветва Манчестър Юнайтед да не привлича Жоао Феликс
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

6242 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов продължава да съветва клуба как да действа на трансферния пазар. Този път той препоръча на "червените дяволи" да не привличат нападателя Жоао Феликс, към когото се твърди, че имат интерес.

"Къде точно би играл Жоао Феликс? Лесно е да се разпространяват слухове, но всъщност не искате ситуация, в която купувате играч заради името или само заради покупката. Тогава ще имате твърде много играчи, които искат да играят, а не могат всички едновременно да са на терена", анализира българинът пред "Betfred".

"Манчестър Юнайтед трябва да подпише с играчи, които ще играят, ще се вписват добре в системата на Ерик тен Хаг и ще знаят точно каква е работата им, когато играят. Ако имате големи имена в клуба си, а те не играят толкова много, колкото мислят, че трябва, тогава няма да са толкова отдадени, колкото би трябвало, щом излизат от пейката за 10 или 15 минути", убеден е Бербатов.

"Това би било голям проблем. Жоао Феликс е страхотен играч, който несъмнено е способен да направи разликата, но не мисля, че той ще отиде в Манчестър Юнайтед", завършва кандидатът за президент на БФС. А ето какъв друг трансферен съвет даде Бербатов на Юнайтед. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички