Каза ми това, което исках да чуя - звезда на Челси сподели за телефонен разговор с Томас Тухел


Каза ми това, което исках да чуя - звезда на Челси сподели за телефонен разговор с Томас Тухел
Снимка: Getty Images

1647 0

 

Младата надежда на английския гранд Челси - Конър Галахър сподели за телефонен разговор с мениджъра на лондончани Томас Тухел точно преди старта на предсезонната подготовка на "сините".

Британецът сподели, че наставникът му е казал, че очаква много от него през лятото, за да спечели доверието му, с което да намери място в неговите планове. 

"Треньорът каза, че иска да бъда част от отбора и да се докажа в предсезонната подготовка, така че това е планът ми. Доволен съм от това и съм готов да работя здраво, за да му докажа, че мога да играя за Челси. Точно това исках да чуя. Проведохме добър телефонен разговор, в който той ясно ми заяви какви са му намеренията", заяви Галахър пред "BBC Sport".

22-годишният играч прекара миналия сезон под наем в Кристъл Палас, където впечатли по английските терени. Той се отчете с 8 гола и пет асистенции в 39 мача във всички турнири. Тези негови представяния му спечелиха и повиквателна от Гарет Саутгейт за националния отбор на Англия през ноември. Сега пред него стои и трудната задача да убеди Томас Тухел защо той е правилният човек за Челси.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Къде може да се озове Хаким Зиеш много скоро?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички