Категоричен! Маурисио Почетино с първа наредба към ръководството на Челси за млад талант


Категоричен! Маурисио Почетино с първа наредба към ръководството на Челси за млад талант
Снимка: Guliver/GettyImages

2781 0

Новият наставник на Челси - Маурисио Почетино, е отправил категорична наредба към управата на лондонския гранд, която е свързана с талантливия централен защитник Леви Колуил, който прекара изминалия сезон под наем в Брайтън.

Авторитетното британско издание "The Guardian" съобщава, че аржентинският специалист има намерението да използва бранителя и е наложил вето за евентуалната му продажба на "чайките", тъй като наставникът на тима - Роберто Де Зерби, неведнъж изрази мнение, че се надява младокът да продължи кариерата си на "Амекс".

Друг източник - "HITC", обаче съобщава, че ръководството на лондончани иска да използва Колуил като част от евентуална сделка за полузащитника на Брайтън Мойсес Кайседо, който е силно желан от Почетино на "Стамфорд Бридж". Йерархията на "сините" смята, че ако Колуил бъде включен в сделката, то "чайките" ще намалят исканата сума за еквадореца.

20-годишният Колуил е смятан за един от най-добрите английски централни защитници в своята възрастова група. Той записа 24 участия във всички състезания за Брайтън и моментално се наложи в стартовата единайсеторка на тима.

Докато в Челси "умуват" за Колуил, то стана ясно, че Маурисио Почетино желае и белгийски национал, който се подвизава в тима на Евертън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички