Най-скъпата покупка на Челси Енцо Фернандес отправя "специална" молба към Маурисио Почетино


Най-скъпата покупка на Челси Енцо Фернандес отправя "специална" молба към Маурисио Почетино
Снимка: Getty Images

8264 0

Най-скъпото попълнение в историята на лондонския гранд Челси - Енцо Фернандес, се очаква да проведе разговор с новия мениджър на тима Маурисио Почетино относно позицията си на терена, предава бащата на футболиста - Раул.

"Мисля, че ще видим Енцо да играе по-напред на терена. Предстои му разговор с Почетино", заявява Раул Фернандес за "StandardNews". Мнозина вярват, че това със сигурност ще се случи, тъй като халфът, натоварен с дефанзивни функции, е доста креативен и притежава плеймейкърски способности.

Припомняме, че Челси плати рекордните за клуба 120 милиона евро на Бенфика, за да привлече 22-годишния световен шампион с Аржентина на "Стамфорд Бридж". Към момента Енцо успява да оправдае очакванията, като бе сред първите имена в единайсеторките, както на Греъм Потър, така и на Франк Лампард. Сега очакванията са, че той ще бъде и един от ключовите футболисти в селекцията на новия мениджър в Западен Лондон - Маурисио Почетино.

Фернандес бе и част от аржентинския национален отбор, който триумфира на Мондиал 2022 в Катар. Той вкара много красив гол срещу Мексико в груповата фаза, а след преминаването си в Челси през зимата може да се похвали с 22 изиграни мача, в които се е отчел с 2 асистенции.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Челси и Интер готвят интересна сделка, включваща трима футболисти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички