Манчестър Юнайтед разочарова Челси с първата си оферта за Мейсън Маунт


Манчестър Юнайтед разочарова Челси с първата си оферта за Мейсън Маунт
Снимка: Getty Images

2838 0

Управата на Челси е отхвърлила първоначалната оферта от Манчестър Юнайтед за полузащитника на "сините" Мейсън Маунт, който се очаква да премине на "Олд Трафорд".

Според информация на "The Telegraph" "сините" моментално са отбили оферта на стойност 40 милиона паунда, като се споменава, че дори няма да обърнат внимание на оферта под 70 милиона за 24-годишния британец.

На Маунт му остава още една година от сделката му на "Стамфорд Бридж", а той е отхвърлил две предложения за подновяване, като двете страни не са успели да се разберат за заплатата. Напускането изглежда все по-вероятно за 24-годишния футболист и Манчестър Юнайтед се очертава като фаворит за подписа му.

Въпреки това, двата гиганта от Висшата лига са далеч един от друг в оценката си за Маунт. Челси се надява да вземе поне 70 милиона паунда за услугите на английския национал, но трябва да вземе важно решение дали иска да спечели пари на фона на договора му, който изтича следващата година, защото тогава може да го изгуби като свободен агент.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хари Магуайър постави категорично условие пред желаещите го клубове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички