Жокер: Бивш съотборник на Кай Хаверц помага на Арсенал да го отмъкне от Челси


Жокер: Бивш съотборник на Кай Хаверц помага на Арсенал да го отмъкне от Челси
Снимка: GettyImages

3401 0

Бившият полузащитник на Челси - Жоржиньо, по последни информации се опитва да убеди своя приятел и бивш съотборник Кай Хаверц да напусне "сините" и да се насочи към вечния им съперник Арсенал по време на летния трансферен прозорец.

Таен коз

"Football Transfers" съобщава, че полузащитникът на "артилеристите" прави всичко възможно, за да убеди своя колега, че "Емирейтс" е най-подходящата му следваща дестинация. Двамата делят една съблекалня в продължение на два сезона и половина, триумфирайки в Шампионска лига през 2021-ва година заедно.

Те създават силно приятелство на "Стамфорд Бридж", а германецът остана озадачен при продажбата на халфа през януари. Жоржиньо се присъедини към "топчиите" за сумата от 12 млн. паунда.

"Играх с Жоржиньо 2 години и половина. Промени се много около мен. Обичах да прекарвам време с него, а една вечер той ми се обади и ми каза: 'Отивам си'. Аз бях изумен как е възможно това", споделя тогава Хаверц.

Ситуацията на пазара

Същевременно Микел Артета и ръководството на клуба се опитват да надцакат сериозната конкуренция за подписа на 24-годишния офанзивен полузащитник. Като пряк конкурент за него се явява не кой да е, а Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички