Капитанът на Ливърпул сподели за реакцията на съблекалнята след напускането на Садио Мане


Капитанът на Ливърпул сподели за реакцията на съблекалнята след напускането на Садио Мане
Снимка: Getty Images

9326 0

Ливърпул ще започне новия сезон без един от футболистите, който  бе отговорен за успеха на мърсисайдци през последните няколко години - Садио Мане.

Капитанът на тима от "Анфийлд" - Джордан Хендерсън разкри пред медията "The Athletic" каква е била обстановката в съблекалнята, когато тя е разбрала за напускането на сенегалеца.

"Винаги е трудно, когато загубиш играч от калибъра на Садио - елитен футболист, един от най добрите в света. Просто е, беше ни изключително мъчно да видим как си тръгва, но сега можем да му пожелаем само най-доброто", заяви Хендерсън.

"Сега за нас е най-важно да продължим силно напред. В състава има нови играчи, наш дълг е да ги приобщим и да направим така, че да се чувстват като у дома си. В същото време имаме и други първокласни футболисти, които се представиха на ниво през изминалия сезон", добави още британецът.

Мане се наслади на забележителен престой от шест сезона в Ливърпул. След като се присъедини към клуба от Саутхямптън за 42 милиона евро през 2016 година, Мане бързо се наложи като едно от основните имена в състава на Юрген Клоп. Считано от следващия сезон обаче той ще защитава цветовете на новия си тим - Байерн Мюнхен, където мнозина са на мнението, че ще продължи с бляскавите си представяния.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето кой футболист на Ливърпул смята, че може да замени Мане.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички