Кантона за Роналдо: Вече не е на 25 години и не може да играе всеки мач


Кантона за Роналдо: Вече не е на 25 години и не може да играе всеки мач
Снимка: Getty Images

1943 0

Легендата на Манчестър Юнайтед - Ерик Кантона, също се изказа за трансфера на Кристиано Роналдо в Ал Насър. Бившият френски национал смята, че Роналдо няма ясна преценка за себе си и затова е напуснал Манчестър Юнайтед . Португалецът се завърна на "Олд Трафорд" през 2021 година и отбеляза 24 гола във всички надпревари през първия сезон. След скандално интервю, в което нападна клуба и мениджъра, Роналдо и Юнайтед се разделиха по взаимно съгласие. 

"Мисля, че има два вида играчи в края на кариерата си. Аз, аз реших да се пенсионирам млад, но има и такива играчи, които искат да играят до 40-годишна възраст.  Имате два вида играчи - тези, които искат да играят всеки мач, защото все още си мислят, че са на 25 години. И тези, които осъзнават, че не са на 25 години и са в отбора, за да помогнат на младите играчи. Те знаят, че няма да играят всеки мач, а са там да помагат", заяви Кантона пред "Manchester Evening News".

"Мисля, че Роналдо не осъзнаваше и все още не осъзнава, че не е на 25 години. Той вече е по-възрастен и трябваше да осъзнае, че е добре за него да играе в някои двубои. Да си каже: "Добре, не съм на 25 години, не мога да играя всеки мач, но ще помогна на младите играчи и ще приема тази ситуация. Това е моето положение".

Наскоро пък бившият играч на "червените дяволи" Патрис Евра обявикой в Юнайтед ще прогресира след напускането на Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички