Кристиано Роналдо предизвика същински възторг в Реал Мадрид (СНИМКИ + ВИДЕО)


Кристиано Роналдо предизвика същински възторг в Реал Мадрид (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2020 0

Кристиано Роналдо бе спряган с Реал Мадрид през изминалите седмици, когато той беше свободен агент и издания смятаха, че той може да прекара остатъка от сезона на "Сантяго Бернабеу". До подобно завръщане не се стигна, но легендата се събра с "викингите" в Саудитска Арабия.

Португалецът се намира в Близкия Изток, тъй като парафира с местния Ал Насър, докато бившият му клуб Реал Мадрид ще играе там финала за Суперкупата на Испания срещу вечния си съперник - Барселона, в неделя - 15-и януари.

Междувременно Роналдо уважи част от бившите си съотборници и наставник - Карло Анчелоти, като ги посети по време на една от тренировките им. Той първо той се срещна именно с бившия си италиански наставник, който публикува малко по-късно и снимка с нападателя, която бе съпровождана от "Един от нас. Благодаря за посещението, Кристиано".

Малко по-късно Роналдо размени няколко думи и с част от бразилското нападение на Реал Мадрид в лицето на Винисиус и Родриго, докато Милитао също бе около тях. Най-впечатлен от срещата видимо остана вторият, който сподели в социалните мрежи: "Среща с най-големия ми идол".

Вижте най-незабравимия спомен на Кристиано Роналдо във футбола!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички