За първи път Бруно Фернандеш призна, че е имал нужда от убеждаване да остане в Юнайтед


За първи път Бруно Фернандеш призна, че е имал нужда от убеждаване да остане в Юнайтед
Снимка: GettyImages

1351 0

Бруно Фернандеш призна за първи път, че е имал нужда от убеждаване, за да остане в Манчестър Юнайтед. 28-годишният португалски полузащитник подписа нов договор през април, който ще го задържи на "Олд Трафорд" до 2026 г.

За "червените дяволи" не е било толкова лесно да убедят Фернандеш за новия договор, тъй като играчът е искал известни уверения за развитието на клуба. Разговорът между двете страни се е състоял в периода на временния мениджър на Юнайтед - Ралф Рангник. "Имах разговор миналата година с клуба, когато всички знаеха, че Ралф няма как да остане наставник. Говорих с клуба и казах, че искам да бъда решение за тима, искам да бъда полезен, но също така искам да знам накъде отиваме. Има ли план, има ли бъдеще този клуб?", разкри португалският национал.

"Това беше преди да подпиша новия си договор. Казах на клуба, че парите също са важни, никой няма да отрече това. Винаги е важно да печелите повече и повече във футбола, или в живота, каквато и работа да вършите, винаги искате да имате най-доброто за себе си. По това време си казах, че печеля добри пари, но не искам нов договор преди да разбера какво ще е бъдещето на клуба", допълни още Фернандеш. 

"И от клуба признаха, че имат план. Това, което искат е нивото значително да се подобри и да не е това, което показвахме в този момент. Никога не съм се отказвал от Юнайтед. Исках да се уверя, че все още имат същите цели, каквито имаха при трансфера ми". Фернандеш, който се присъедини към Юнайтед през януари 2020 г., подписа нов договор миналия март за четири години с опция за още една година от страна на клуба. Наскоро бившият играч на "червените дяволи" Патрис Евра обяви, че именно Фернандеш ще прогресира след напускането на Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички