Втори отбор от Саудитска Арабия поиска Меси, търси се и държавна помощ за трансфера


Втори отбор от Саудитска Арабия поиска Меси, търси се и държавна помощ за трансфера
Снимка: GettyImages

11464 0

В Саудитска Арабия изглежда са готови да направят и невъзможното, за да съберат Лионел Меси и Кристиано Роналдо отново в един шампионат. Португалецът вече е част от Ал Насър, а Меси е желан вече от втори отбор в страната. Преди няколко ни стана ясно, че Ал Хилал е готов да плаща по 300 млн. евро на сезон на аржентинската суперзвезда. Това в със 100 млн. евро повече от заплатата на Роналдо.

Испанският Marca твърди, че и Ал Итихад влиза в трансферната битка за световния шампион с Аржентина, като и двата кандидата за подписа на Меси са поискали държавна помощ, за да уредят сделката. Според информацията, ще имат сходни предложения, които ще са около 350 млн. евро на сезон.

Интересното е, че и на Ал Хилал, и на Ал Итихад им е забранено да правят входящи трансфери до лятото заради различни финансови провинения. Меси пък има споразумение с ПСЖ точно до тогава, но според различни информации вече е дал уверението си на парижани, че ще подпише нов договор. Marca допълва още, че и други големи звезди са полезрението на тимове от Саудитска Арабия. Това са Лука Модрич, Серхио Рамос. Анхел Ди Мария, Иско и дори Бускетс. Дали подобни трансфери ще станат факт, предстои да разберем. А кога ще се изправят отново един срещу друг Меси и Роналдо - вижте в този материал.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички