Байерн Мюнхен се готви да провали плановете на Манчестър Юнайтед за Хари Кейн


Байерн Мюнхен се готви да провали плановете на Манчестър Юнайтед за Хари Кейн
Снимка: GettyImages

1447 0

Манчестър Юнайтед е готов да води трансферна битка с Байерн Мюнхен за подписа на Хари Кейн в края на сезона. 29-годишният Кейн ще има само една година до края на договора си през лятото и е набеден за напускане след поредния сезон без трофей за Тотнъм, който беше изхвърлен от Шампионска лига в средата на седмицата.

Отново се очаква трансферна битка за подписа на Кейн

Вече е известно, че Ерик тен Хаг е решен да привлече нов нападател преди началото на следващия сезон. Холандският специалист следи и изявите на звездата на Наполи Виктор Осимен. Според Manchester Evening News обаче именно Кейн, а не Освенхен, е на върха в списъка с желания на мениджъра на Юнайтед преди летния трансферен прозорец.

Очаква се от Тотнъм да поискат значителна сума за своята звезда, което означава, че не би трябвало Юнайтед да има конкуренция в лицето на друг клуб от Висшата лига. Не така обаче стоят нещата с Байерн Мюнхен, които са големи почитатели на капитана на Англия и се очертават като основен конкурент на Юнайтед.

Самият Кейн вече изрази желание да печели трофеи и трансфер при баварците би му се понравило. Немският гранд е на път да спечели Бундеслигата за 11-та поредна година и са на четвъртфиналите на Шампионска лига.

Наставникът на Байерн Юлиан Нагелсман, подобно на Тен Хаг, е готов да се насочи към пазара през лятото, за да придобие нов нападател, след като започна кампанията без качествен номер 9. Байерн упорства с бившия играч на Стоук-  Ерик Максим Чупо-Мотинг, след като промени формата си на 3-4-2-1 през последните седмици, но той не се разглежда като дългосрочна опция. По-рано пък се появи информация, че от Байерн се отказват от Кансело, който е под наем от Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички