Жозе Моуриньо готви размяна на играчи между Тотнъм и Реал Мадрид


Жозе Моуриньо готви размяна на играчи между Тотнъм и Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

4188 0

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо ще използва контактите си в бившия му клуб Реал Мадрид, за да се опита да осъществи желан трансфер. Португалският специалист иска да привлече в редиците си Едер Милитао, а в замяна е готов да даде Давинсон Санчес, твърди Don Balon.

"Лос бланкос" са готови да продадат Милитао, но вместо това Моуриньо ще се опита да ги контрира с оферта за размяна на футболисти. Не е ясно обаче дали Зинедин Зидан би желал да включи в редиците си предлагания от Специалния Давинсон Санчес.

Едер Милитао акостира на "Сантяго Бернабеу" едва през миналата година от Порто, но не успя да се наложи като титуляр и изглежда, че Зизу не смята да разчита на него занапред. Моуриньо обаче вижда потенциал в 22-годишния бразилец, който през 2018-а дебютира за бразилския национален отбор.

23-годишният Санчес пък вече е утвърден титуляр в националния отбор на Колумбия. Той дойде в Лондон през 2017 година с трансфер от Аякс, където игра една година. Междувременно се появиха информации, че през лятото на Моуриньо може да му се наложи да привлича само свободни агенти. Каква е причината - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички