Реал Мадрид се насочи към голмайстора на Арсенал, дава и свой играч за него


Реал Мадрид се насочи към голмайстора на Арсенал, дава и свой играч за него
Снимка: Gulliver/GettyImages

10123 0

От Реал Мадрид ще опитат да привлкат звездата на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг през лятото. В последните няколко месеца няколко пъти се появи информация, че голмайсторът на лондончани не е особено щастлив в отбора. А причината е неспособността на "артилеристи" да се борят за трофеи, а и несигурността дали ще играят в Шампионска лига следващия сезон.

Договорът на габонеца с лондончани изтича след малко повече от година и босовете на клуба предпочитат да го продадат сега, отколкото да го изгубят без пари следващото лято. От Реал търсят зааместник на Лука Йович, който така и не успя да се наложи на "Бернабеу". Масридчани обаче не са готови да платят исканите 50 милиона паунда за Обамеянг.

Шефовете на Кралския клуб ще предложат на Арсенал да задържат Дани Себайос и да доплатят определена сума, за да вземат Обамеянг. 23-годишният Себайос е собственик на Реал, но прекара този сезон под наем при "артилеристите", макар и до момента да е изиграл едва десет мача във Висшата лига. А на кои отбори от Висшата лига се твърди, че Реал са предложили Йович - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички