Тотнъм може да привлича само свободни агенти през лятото


Тотнъм може да привлича само свободни агенти през лятото

2043 0

Ако не се класира за Шампионска лига в края на настоящия сезон, английският Тотнъм ще купува през лятото само свободни агенти, съобщава "Daily Express". Според изданието, президентът на клуба Даниел Леви отново няма намерение да отделя сериозни средства за нови попълнения.

Причината за това обаче не е прословутото скъперничество на ръководителя, а фактът, ч той иска да спести средства, за да преодолее последиците от икономическата криза, която ще застигне и футбола заради пандемията от коронавирус. Разбира се, основание за това е и фактът, че клубът ще загуби сериозна сума, ако не играе в най-силния европейски клубен турнир.

Така списъкът, по който ще работят "шпорите" през лятото, включва: Оливие Жиру (Челси), Дрис Мертенс (Наполи), Тома Мюние (ПСЖ). На всички тях договорите им изтичат в края на сезона. Лондонският клуб проявява интерес и към нападателя Даниел Стъридж, вече е свободен агент. Последният клуб на британеца беше турският Трабзонспор. Междувременно, стана ясно, че Реал Мадрид е предложил свой скъп играч на "шпорите". Вижте подробности тук

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Как се появиха картоните във футбола?

Дори понякога реферите да злоупотребяват със своите права, а понякога проявяват съжаление към играча, без...

Реклама
Реклама