Тотнъм може да привлича само свободни агенти през лятото


Тотнъм може да привлича само свободни агенти през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

3745 0

Ако не се класира за Шампионска лига в края на настоящия сезон, английският Тотнъм ще купува през лятото само свободни агенти, съобщава "Daily Express". Според изданието, президентът на клуба Даниел Леви отново няма намерение да отделя сериозни средства за нови попълнения.

Причината за това обаче не е прословутото скъперничество на ръководителя, а фактът, ч той иска да спести средства, за да преодолее последиците от икономическата криза, която ще застигне и футбола заради пандемията от коронавирус. Разбира се, основание за това е и фактът, че клубът ще загуби сериозна сума, ако не играе в най-силния европейски клубен турнир.

Така списъкът, по който ще работят "шпорите" през лятото, включва: Оливие Жиру (Челси), Дрис Мертенс (Наполи), Тома Мюние (ПСЖ). На всички тях договорите им изтичат в края на сезона. Лондонският клуб проявява интерес и към нападателя Даниел Стъридж, вече е свободен агент. Последният клуб на британеца беше турският Трабзонспор. Междувременно, стана ясно, че Реал Мадрид е предложил свой скъп играч на "шпорите". Вижте подробности тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички