Жестока конкуренция! Арсенал кръстосва шпаги с още 3 топ клуба за португалеца Рубен Невеш


Жестока конкуренция! Арсенал кръстосва шпаги с още 3 топ клуба за португалеца Рубен Невеш
Снимка: Getty Images

1121 0

Португалската звезда на Уулвърхемптън Рубен Невеш е една от топ целите на Арсенал през лятото. На „Емиратс“ се надяват да успеят да се преборят с конкуренцията за подписа му.

Подсилването с нов централен халф е един от приоритетите на „топчиите“ през летния трансферен прозорец, като те имат огромен интерес към 25-годишния халф. Въпреки това, Уулвс оценяват португалския национал между 50-60 млн. паунда . Арсенал е изправен и пред конкуренцията на други грандове за подписа на Невеш, съобщава "Sky Sports".

Сред въпросните клубове е и Барселона, независимо от съмненията относно финансовото му състояние идния трансферен прозорец. Манчестър Юнайтед и Тотнъм също се интересуват от Невеш, въпреки че „шпорите“ привлякоха Родриго Бентанкур през януари, а трансферните планове на Юнайтед остават на този етап неясни поради изчакването за назначаване на нов постоянен мениджър на „червените дяволи“.

Това означава, че Арсенал е окуражен да се пробва за Невеш, след като не успя да привлече централен полузащитник през зимата, опитвайки се да се сдобие с услугите на Артур Мело от Ювентус под наем. „Артилеристите‘ имаха интерес и към Дъглас Луис от Астън Вила. Лондончани искат нов дългосрочен партньор на Томас Партей и Мартин Йодегор в центъра на терена предвид неясното бъдеще на Гранит Джака, към когото продължава да има интерес от Жозе Моуриньо и Рома.

Арсенал възнамерява да закупи и нов нападател през лятото, след като не успя да вземе отишлия в посока Ювентус Душан Влахович, а скаутите на клуба търсят варианти и на позицията десен уинг бек.

Междувременно Микел Артета каза защо Арсенал получава „шамари“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички