Жесток удар по амбициите на Тотнъм през сезон 2022/23 - капитанът Юго Лорис е контузен сериозно


Жесток удар по амбициите на Тотнъм през сезон 2022/23 - капитанът Юго Лорис е контузен сериозно
Снимка: Getty Images

992 0

Вратарят и капитан на Тотнъм - Юго Лорис, вероятно ще бъде извън игра за немалък период от време, тъй като е получил контузия в коляното при победата над Манчестър Сити с 1:0 на 5 февруари, пише "Fotmob".

Изданието информира, че бившият национал на Франция ще трябва да почива между 6 и 8 седмици, за да се възстанови напълно от травмата!

Това означава, че 36-годишният страж със сигурност ще пропусне двата сблъсъка с Милан от 1/8-финалите на Шампионска лига (14 февруари и 8 март). Лорис няма да бъде на линия и за 1/8-финала за ФА Къп срещу Шефилд Юнайтед, който е насрочен за 1 март. Във Висшата лига за "шпорите" пък предстоят двубои с Лестър, Уест Хям, Челси, Уулвърхемптън, Нотингам и Саутхемптън (до края на месец март).

*През настоящата кампания Юго Лорис е записал 27 мача във всички турнири, в които е инкасирал 35 попадения и е запазил 9 "сухи мрежи". В негово отсъствие Антонио Конте ще разчита на 34-годишния Фрейзър Форстър, който е стартирал 4 пъти през сезон 2022/23 (4 допуснати попадения и 2 "сухи мрежи").

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Почетино ще ми се ядоса" - коментарът на Хосеп Гуардиола след крушението на Манчестър Сити срещу Тотнъм

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички