Юго Лорис се ядоса на слуховете за Карим Бензема и обясни: Всичко се случи много бързо


Юго Лорис се ядоса на слуховете за Карим Бензема и обясни: Всичко се случи много бързо
Снимка: Getty Images

2250 0

Вратарят на Тотнъм и дългогодишен капитан на Франция - Юго Лорис, даде интервю пред "l’Equipe", в което отрече слуховете, че той е един от виновниците за това, че Карим Бензема не се е завърнал в състава на Дидие Дешан на Мондиал 2022, дори и след като се е възстановил от контузията си.

Опитният страж, който вчера (9 януари) обяви оттеглянето си от националния отбор, заяви следното пред изданието:

"Казаха се толкова много неща, които или бяха неверни, или абсурдни - атмосферата в тима бе много добра преди да напусне лагера и много добра след неговото напускане. Но всички ние бихме предпочели носителят на "Златна топка" да беше с нас. Да каже някой, че сме настоявали Бензема да си тръгне, е напълно грешно и не виждам по какъв начин това би ни помогнало", категоричен бе Лорис.

"Той бе много важен за нас през последните 18 месеца, помогна ни да спечелим Лигата на нациите... едно негово завръщане щеше да ни донесе само позитиви. Наистина е непочтено да се твърди, че някои от нас е бил "ЗА" неговото напускане. Когато отиваш на световно първенство - искаш да го направиш с най-добрите си футболисти!".

36-годишният Лорис продължи с разказ за събитията в Катар: "Всички бяхме изненадани от новината за Карим. Какво се случи - тренирахме вечерта, той се контузи, легнахме си и на следващия ден, когато станахме, ни казаха, че си е отишъл. Всичко се случи много бързо".

*Още новини около националния отбор на Франция четете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички