Ясно е как ФА санкционира Митрович, той поискал Фулъм да го накаже също


Ясно е как ФА санкционира Митрович, той поискал Фулъм да го накаже също
Снимка: GettyImages

2150 0

Нападателят Александър Митрович е наказан за три двубоя от ФА заради избухването му срещу съдията при загубата с 1:3 от Манчестър Юнайтед. Срещата бе четвъртфинал за ФА Къп, а той се нахвърли на рефера заради отсъдена дузпа и даден червен картон на Вилиан.

Самият Митрович се извини и от Фулъм качиха думите му на официалния сайт на клуба:

"Бях по-далеч с моя национален отбор и имах време да преосмисля случилото се в мача с Манчестър Юнайтед. Както всеки знае - бе много емоционален такъв, в който със съотборниците ми оставихме всичко на терена в опит да стигнем полуфиналите на ФА Къп.

На индивидуално ниво съжалявам за действията си, които направиха така, че бях изгонен. Позволих на гнева ми да ме завземе и реагирах грешно. Опитвах да привлека вниманието на съдията, но разбирам, че не трябваш да поставим ръцете си върху него и разбирам защо ми показа червен картон. Първи такъв за мен с Фулъм и първи такъв за мен от сезон 2015/16.

Приех наказанието си от три мача за червения картон, говорих с Крис Kawana, за да му се извиня. Предложих и за глоба от клуба. Искам да оставя инцидента зад себе си и да помогна на съотборниците си на терена възможно най-скоро" - заяви Митрович.

Припомнете си минутата, която спаси Манчестър Юнайтед от чудовищен срам (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички