Изповедта на Уейн Рууни: Беше трудно със сър Алекс Фъргюсън, просто пиех докато забравя всичко


Изповедта на Уейн Рууни: Беше трудно със сър Алекс Фъргюсън, просто пиех докато забравя всичко
Снимка: Getty Images

4451 0

Настоящият мениджър на Дарби Каунти и легенда на Манчестър Юнайтед - Уейн Рууни, се върна назад в годините в биографичен филм за себе си, за да разкаже пред зрителите за проблемите си с алкохола по време на ерата "сър Алекс Фъргюсън" на "Олд Трафорд".

Той дебютира на едва 16 години в английския Елит, а две години по-късно вече бе в един от грандовете и очевидно е изпитвал сериозно напрежение, съдейки от този коментар:

"Затварях се и пиех, за да опитам да премахна всичко от главата си. Това ми помагаше да забравя част от нещата, с които трябваше да се справям. Бях на лошо място. Това беше реакция от натрупването на натиск от нещата, които се появиха изведнъж в живота ми - да играя за Англия, за Манчестър Юнайтед".

"Сега хората могат повече да говорят за тези неща. Тогава просто не се говореше и никога не съм го правил - нито със сър Алекс Фъргюсън, нито със съотборниците ми. Винаги съм знаел, че съм изградил образ, който не съм аз, но да разкажа за това е като ходене на психотерапевт", каза бившият нападател на "червените дяволи" и добави:

"Правил съм много грешки. Някои от тях попаднаха в пресата. Беше ми трудно да се справям с всичко написано, с критиките на мениджър като сър Алекс Фъргюсън, както и с тези вътре в семейството. Имало е време, когато прекарвах няколко дни без футбол, в които просто пиех докато забравя за всичко".

"Много неща ми се бяха натрупали, а и съм възпитан така, че да се справям сам с напрежението без да търся помощ. Всички глупости в живота си съм направил на пияна глава. Трезвен не съм сторил грешен ход. Затова трябваше да реша този проблем. Сега контролирам ситуацията. Пия, но не като преди. Никога не съм се считал за алкохолик", разкрива 36-годишният Уейн Рууни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички