Изненада: Арсенал поиска обратно Венгер


Изненада: Арсенал поиска обратно Венгер
Снимка: БГНЕС

6821 0

Ръководството на Арсенал иска да върне обратно на „Емиратс Стейдиъм“ бившия наставник на тима Арсен Венгер. Французинът безспорно е най-великият мениджър в историята на „топчиите“, като въпреки всички успехи, които постигна в клуба, бе силно нежелан от една група фенове на отбора в последните години от 22-годишния си престой в Северен Лондон.

Сега обаче високопоставените лица на „Емиратс“ искат да върнат Венгер в клуба. Някои от отговорните фигури в тима вече са се свързали със 70-годишния треньор. Все още не е ясно каква функция ще изпълнява бившият наставник в клуба. Самият Венгер изрази подкрепата си към новия треньор Микел Артета, след като испанецът бе представен официално през декември. Ръководството на клуба смята, че връщането на Венгер ще обедини допълнително феновете, които също застават зад Артета. Също така се обсъжда идеята френският наставник да получи собствена статуя пред стадиона на Арсенал.

Арсен Венгер напусна „артилеристите“ през лятото на 2018г. Оттогава треньорът не е водил друг отбор, като през есента започна работа във ФИФА. А ето какъв е основният недостатък в назначението на Артета според Венгер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички