Играч на Барселона "отрязал" гранд от Висшата лига


Играч на Барселона "отрязал" гранд от Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1992 0

Защитникът на Барселона Самуел Умтити е отказал да премине в Арсенал по време на зимния трансферен прозорец, съобщи Le Parisien. Лондонският клуб е направил официална оферта, но централният бранител е отговорил отрицателно на офертата за личните си условия.

Умтити счита Барселона за най-добрия клуб в света и гори от желание да си върне мястото в стартовия състав. По време на трансферния прозорец се носеха слухове, че кандидат за играча е и Манчестър Юнайтед, а испанският гранд е склонен да се раздели с играча си за 20 млн. евро.

През настоящия сезон Умтити взе участие в 7 мача от Примера дивисион. Каталунският тим след изиграни 21 кръга е втори в класирането с три точки по-малко от лидера Реал. Действащият контракт на футболиста с Барса е до юни 2023 г.

Междувременно Барселона обяви два трансфера в последния ден от зимния трансферен прозорец (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички