Артета обвини терена за равенството с Бърнли


Артета обвини терена за равенството с Бърнли
Снимка: Getty Images/Guliver

1478 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета се изказа много критично за терена на „Търф Муур“, след като „топчиите“ завършиха наравно 0:0 при гостуването си на Бърнли във вчерашния ден. Играчите на Артета записаха 4-то поредно равенство в първенството и пропуснаха да се доближат до лидерите в класирането, оставайки на 10-та позиция.

След срещата испанският мениджър се оплака, че неговият отбор не се е чувствал комфортно на стадиона на Бърнли. „Условията бяха много тежки. Тревата беше доста голяма и не бяха ѝ сложили никаква вода, а това не са условия, подходящи за футбол. Не напоих терена вчера на тренировка, тъй като очаквах да е така, но това не помага особено. Бърнли направиха това, което те правят най-добре. Беше им позволено да го направят, тъй че трябва да реагираме. В някои моменти проблемът не беше тревата, а техните качества и това, което те правят най-добре, а ние не успяхме да им се противопоставим“ каза Артета.

Арсенал имаше доста добри положения за гол по време на 90-те минути, но нападателите Пиер-Емерик Обамеянг и Александър Лаказет бяха безсилни при завършващия удар. А ето кой футболист бе привлечен под наем при "артилеристите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички