"Изкарайте тази п%$ка от тунела ми": Как и защо сър Алекс Фъргюсън направи журналист на две стотинки


"Изкарайте тази п%$ка от тунела ми": Как и защо сър Алекс Фъргюсън направи журналист на две стотинки
Снимка: Getty Images / Guliver

5053 0

Във вторник (5 декември) Манчестър Юнайтед забрани присъствието на пресконференция на четирима журналисти, които са писали, че има безредици в съблекалнята на "Олд Трафорд". Репортери от "Sky Sports", "Daily Mirror", "Manchester Evening News" и "ESPN" не бяха допуснати до брифинга на Ерик тен Хаг, а наскоро стана ясно, че това не е прецедент за "дяволите".

Гневният сър Алекс Фъргюсън

Опитният репортер на "Times" Мат Дикинсън твърди, че е получил много по-тежко наказание от гореспоменатото по време на ръководството на сър Алекс Фъргюсън в клуба.

"Наричате това забрана? Най-дългото ми изгнание, докато отразявах Юнайтед през 90-те години, продължи значително повече от месец, докато колегите бяха на линия за следващия мач", споделя британският журналист.

"Това бяха добрите стари времена, когато мениджърът те наричаше к$%€ле в очите. Или "изкарайте тази п%$ка от тунела ми!", както Фъргюсън веднъж изрева, като ме видя, че с разрешение чакам играч да излезе от съблекалнята на "Олд Трафорд", информира още Дикинсън.

Междувременно Тен Хаг отвърна на твърденията за бунт в съблекалнята на своята пресконференция и бе категоричен, че все още има подкрепата на своите играчи. Нидерландският специалист подчерта, че по-голямата част от отбора е съгласен с плановете му, но призна, че "един или двама" са говорили с него подхода му.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Няма да познаете как изглежда любимец на сър Алекс 8 години, след като напусна Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички