Манчестър Юнайтед не пусна на пресконференция 4-ма журналисти, писали за скандали в клуба


Манчестър Юнайтед не пусна на пресконференция 4-ма журналисти, писали за скандали в клуба
Снимка: Getty Images

736 0

От Манчестър Юнайтед не са допуснали на пресконференцията на Ерик тен Хаг четирима английски журналисти, написали статии за проблеми и раздори в съблекалнята на клуба, пише "Daily Mail".

Става въпрос за журналиста на "Sky Sports" Каве Солекол, репортера на "Manchester Evening News" Самюъл Лъкхърст, Дейвид Макдонъл от "The Mirror" и Роб Доусън от "ESPN". Според "Manchester Evening News" решението е на директора по комуникациите в гранда от "Олд Трафорд" - Андрю Уорд.

От клуба потвърдиха, че са предприели действия срещу няколко медии, но не заради публикуваните текстове, които не харесват, а защото са го направили, без да се свържат с Манчестър Юнайтед и без да им дадат възможност да коментират публикациите.

"Вярваме, че това са важни принципи, които трябва да бъдат защитени. Надяваме се, че това ще рестартира нашата работа и ще промени начина, по който работим заедно", обявиха от "Олд Трафорд".

Засега липсва яснота дали действието им е еднократно, или ще важи за по-дълъг период. Трябва да се отбележи, че вчера Солекол пусна материал, в който пише, че половината отбор на "червените дяволи" не подкрепя треньора Тен Хаг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички