От "трудно" до "невъзможно" - Тен Хаг призна за предупреждение, преди да поеме Манчестър Юнайтед


От "трудно" до "невъзможно" - Тен Хаг призна за предупреждение, преди да поеме Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

3477 0

Ерик тен Хаг призна, че е бил предупреден да не става мениджър на Манчестър Юнайтед, преди да поеме "Олд Трафорд", като мнозина са му казали, че това е "невъзможна" и трудна работа.

Нидерландецът се присъедини към Юнайтед от Аякс през лятото на 2022 година, превръщайки се в шестия мениджър – след Дейвид Мойс, Луис ван Гаал, Жозе Моуриньо, Оле Гунар Солскяер и Ралф Рангник – който се опитва да продължи успехите на тима, постигнати под ръководството на сър Алекс Фъргюсън.

"Всеки ми казваше "невъзможно е, няма да успееш". Казваха, че е така, но аз? Аз просто исках ново предизвикателство, знаех, че ще е трудно, но това е един огромен клуб с голяма фенска база", споделя Тен Хаг, цитиран от "ESPN".

Тен Хаг се радваше на успешен първи сезон, като върна клуба в Шампионска лига и спечели Карабао Къп, а и игра финал във ФА Къп.

Отборът обаче е пред предизвикателна втора кампания, като в момента е шести във Висшата лига и на последното място в групата си в ШЛ, като има само един шанс да се добере фазата на елиминациите, влизайки във финалния кръг от срещите в групата си.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Манчестър Юнайтед превръща Санчо в жертвен агнец, за да осигури юноша на Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички