Тен Хаг изуми: Манчестър Юнайтед няма да купува играчи през зимата


Тен Хаг изуми: Манчестър Юнайтед няма да купува играчи през зимата
Снимка: Getty Images

5022 0

Манчестър Юнайтед няма да привлича нови играчи през януари и това не е слух, а бе обявено от мениджъра на тима Ерик тен Хаг.

"Не мисля, че това ще се случи и в този случай Манчестър Юнайтед трябва да изхожда от факта, че отборът трябва да бъде подобрен, когато има такава възможност. Очакваме всеки играч, който идва всеки ден в Карингтън, да даде най-доброто от себе си, да направи всичко по силите си.

Клубът трябва да търси подобрение, така че ако може да се намери нещо за подобряване, което е осъществимо от финансова гледна точка, а и от правилата на феърплея, мисля, че клубът ще се съгласи с това.

Но в действителност, от пазарна гледна точка, най-добрите играчи не се привличат през зимата. Топ играчите няма да напуснат клубовете си през зимата. Напускащите играчи са разочаровани, контузени или просто не се вписват в отбора си, нещо от този род.

Трябва да развиваме и да водим към прогрес настоящия отбор. Ще чакаме следващото лято, когато идват новите играчи", заяви нидерландският треньор в интервю за "United We Stand". А ето кой вратар е свързван с Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Хайнц от ЦСКА не е само конте - той има бизнес с облекло

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички