Избраха нова дата за Сити - Уест Хям, ужасяваща програма за "гражданите"


Избраха нова дата за Сити - Уест Хям, ужасяваща програма за "гражданите"
Снимка: Guliver/GettyImages

2344 0

Шампионът на Англия Манчестър Сити ще изиграе своя отложен мач от Висшата лига срещу намиращия се в зоната на изпадащите Уест Хям на 19-и февруари, сряда, като двубоят ще е с начален час 21:30 българско време.

Това със сигурност няма да се хареса на мениджъра на "гражданите" Хосеп Гуардиола, защото ще се съберат цели 17 дни без мач за тима му, а този с "чуковете" се появява в неподходящ момент - дни преди срещата с 3-ия в Англия - Лестър, както и седмица преди изключително важния първи двубой срещу Реал от Шампионска лига.

Програмата за "небесносините" става ужасяваща дори като се погледне и по-напред в бъдещето. Поради участието във всички възможни турнири на домашната сцена се очертава отборът да играе по два пъти на седмица в продължение на доста време, особено ако не отпадне веднага.

Освен това, от началото на март до началото на април се събират 5 поредни двубои, 4 от които срещу Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, Челси и Ливърпул. Много е вероятно някъде там да бъде вместен и мачът срещу Арсенал, който отменен.

Междувременно, наскоро играч на Манчестър Сити призна, че сезонът на тима във Висшата лига до този момент е пълен провал. Кой е той, както и пълното му изказване - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички