Искрен Клоп преди дербито: Предпочитам Гуардиола да е в творчески отпуск


Искрен Клоп преди дербито: Предпочитам Гуардиола да е в творчески отпуск
Снимка: Getty Images

865 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира съперничеството си с наставника на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола. Това се случи в навечерието на дербито между двата тима, което е тази вечер. Германецът призна, че би предпочел да види испанеца в творчески отпуск.

"Със сигурност Хосеп е най-добрият треньор в света. Той не трябва да го доказва - резултатите на отбора го правят вместо него. Начинът, по който постигат успехи, е наистина впечатляващ", коментира Клоп, цитиран от "Sky Sports".

"Честно казано, бих предпочел Гуардиола да бъде в творчески отпуск за четири години. Да, на 100 процента. изобщо, бих предпочел и през последните 4 години да беше в отпуск. Добре, честно, това е шега", допълни германецът.

По-рано той заяви, че Ливърпул не може да се сравни със Сити по покупателна способност. "Как можеш да се противопоставиш на Манчестър Сити? Отговорът няма да Ви хареса. Отговорът е вече ясен. Те купуват най-добрия нападател за всякакви пари. Ние не можем да действаме така. Просто е невъзможно.

В световния футбол Манчестър Сити, ПСЖ и Нюкасъл могат да правят каквото си искат, що се отнася до финансовата страна. Законно е, но те нямат ограничения", бяха думите му. А ето как Ливърпул ще опита да спре Ерлинг Холанд. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички