Ливърпул - Манчестър Сити по ТВ - къде да гледаме модерното дерби на Висшата лига?


Ливърпул - Манчестър Сити по ТВ - къде да гледаме модерното дерби на Висшата лига?
Снимка: Getty Images

4481 0

Най-добрите английски отбори в последните 5-6 години - Ливърпул и Манчестър Сити, се впускат в пореден епизод на най-модерното съперничество във Висшата лига. 

Битката, донесла изключителни емоции на милиони фенове в последните години, този път е с по-различен залог, след като представянето на мърсисайдци е далеч от положително, докато машината на Хосеп Гуардиола набира сериозна скорост в последните седмици. 

Срещата е на "Анфийлд" в 18:30 часа българско време и ще може да проследите Ливърпул - Манчестър Сити НА ЖИВО в Sportlive.bg

Ливърпул - Манчестър Сити - супердерби с различен залог и нови герои 

Ливърпул няма право на повече грешки във Висшата лига. "Червените" вече изостават с 13 точки от Манчестър Сити, както и 14 от настоящия лидер Арсенал. Топ 4 е програма "минимум" за Клоп и компания и победа в днешното дерби може да послужи като отправна точка за далеч по-добри резултати отсега до края на сезона. 

Задачата обаче е изключително тежка. Водени от новата си машина за голове Ерлинг Холанд, "гражданите" играят по-директен и бърз футбол, а отборът започва да има завършен облик, макар и с промяната в стила на игра, особено в предни позиции. "Шумните съседи" обаче също не трябва да отпускат "газта", защото се очертава сложна битка за защита на титлата срещу преобразения отбор на Арсенал. 

Очакванията за Ливърпул - Манчестър Сити 

На "Анфийлд" "червените" рядко са в ролята на аутсайдер, но такава им е отредена от специализираните издания. Sesame.bg предлага коефициент 3.66 за триумф на Ливърпул, което е една от най-високите ставки за отбора в последните години в домакински мач срещу Сити. 

Победа за Манчестър Сити е оценена на 1.90, докато равенството - 4.20. Интересно е и предложението за "безрисков залог" на Sesame.bg за предстоящото мегадерби на Висшата лига. 

Ливърпул - Манчестър Сити по ТВ - как да гледаме срещата между двата гранда? 

Двубоят е от 18:30 часа българско време, като се засича с второто полувреме на друг голям сблъсък, който ще има в неделя - Ел Класико!

Верните фенове и на двата отбора, както и на английския футбол, могат да следят испанската битка в Sportlive.bg и да се насладят на зрелището между "сини" и "червени" от Висшата лига в ефира на Diema Sport 1. 

Разбира се, тези от вас, които нямат възможност да гледат срещата по телевизията, могат да следят Ливърпул - Манчестър Сити НА ЖИВО в Sportlive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички