"Има шанс"! Голяма трансферна цел на Манчестър Юнайтед може да се озове в Челси?


"Има шанс"! Голяма трансферна цел на Манчестър Юнайтед може да се озове в Челси?
Снимка: Getty Images

1904 0

Манчестър Юнайтед може да срещне сериозна конкуренция в опита си да привлече легендата на Тотнъм Хари Кейн. Подобно мнение споделя бившият английски национал - Гейбриъл Агбонлахор, както и бившият треньор на "шпорите" Хари Реднап. И двамата вярват, че той може да се озове в Челси.

И двамата вярват, че евентуално поемане на треньорския пост на "Стамфорд Бридж" от Маурисио Почетино, предвид силната връзка между него и тарана, може да бъде ключов фактор за евентуална подобна сделка.

Челси е готов, Кейн също?

"Има шанс, разбира се. Почетино и Кейн очевидно се сработиха много добре в Тотнъм. Ако в момента вие сте Кейн, ще си мислите 'Отивам където и да е, за да спечеля трофеи'. Челси е клуб, който ще плати цената и ако го направят, съм сигурен, че Кейн ще разговаря с брат си, агента си, за да го осъществи", заяви Агбонлахор пред "Football Insider". 

Мнението на Хари Реднап

"Ще бъде интересно, ако Почетино отиде в Челси. Това няма да се отрази добре на връзката му с феновете на Тотнъм, със сисгурност. Ще бъде страхотен ход от негова страна и смятам, че ще изградят дом там (с Хари Кейн). Той е семеен човек и ще бъде по-щастлив, ако не му се наложи да се мести към северен Лондон или някъде другаде", сподели бившият наставник в Beyond the Pitch".

Междувременно шейх пък е готов да счупи всички рекорди с оферта към Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички