"Ще бъде голям проблем"! Димитър Бербатов с ценен трансферен съвет за Манчестър Юнайтед


"Ще бъде голям проблем"! Димитър Бербатов с ценен трансферен съвет за Манчестър Юнайтед
Снимка: GettyImages

3821 0

Легендата на Манчестър Юнайтед и един от най-великите български футболисти в историята - Димитър Бербатов, сподели любопитно мнение и даде трансферен съвет на бившия си клуб, свързан с наближаващия летен трансферен прозорец.

Бербо посъветва Ерик тен Хаг и ръководството на английския гранд да насочат погледи към голямата звезда на Наполи - Виктор Осимен, вместо да се целят в легендата на Тотнъм Хари Кейн за свой нов централен нападател.

Защо Юнайтед трябва да забрави за Кейн?

"Не може да се спори с голмайсторския рекорд на Хари Кейн. Той е един от най-добрите в своето поколение в отбелязването на попадения, начина, по който играе и как вижда играта. Той е невероятен", коментира Бербатов, цитиран от "Manchester Evening News" и продължи.

"Нещото, което ме притеснява обаче, е възрастта. Той е на почти 30, а никой не става по-млад. Мисля си, че това ще бъде огромен проблем, ако някой тръгне да го купува. Когато говорим за "шпорите", първото нещо, което излиза в ума ми е Хари Кейн. Това наследство просто е твърде голямо, за да го опетни", добави двукратният носител на "Златната обувка" на Висшата лига.

Към кого трябва да се насочи?

"Много е трудно, защото има нужда от някой, който да вкарва голове, такъв, който да е на точната възраст, за да може да се развива и става все по-добър и по-добър. Трябва да го използваш с години и това, което ми идва наум, е Осимен. Той е типът играч, който бих искал да видя в Юнайтед", завърши Димитър Бербатов.

Почти същото мнение по въпроса сподели и бивш наставник на националния отбор на България, но за друг клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички