Манчестър Юнайтед иска на всяка цена Кейн, прави го веднага най-скъпоплатения в отбора


Манчестър Юнайтед иска на всяка цена Кейн, прави го веднага най-скъпоплатения в отбора
Снимка: Getty Images

1974 0

От Манчестър Юнайтед са готови да превърнат Хари Кейн в един от най-добре платените в клуба. "Червените дяволи" ще предложат на нападателя 300 000 паунда на седмица, за да премине на "Олд Трафорд".

Манчестър Юнайтед прави Кейн и Рашфорд равни по заплата

В момента Кейн е важна част от състава на Тотнъм, но Юнайтед започна да преследва сделка за капитана на Англия. Като мениджърът Ерик тен Хаг дава приоритет на привличането на нов нападател през лятото.

Клубът също така предложи да повиши заплатата на Маркъс Рашфорд до същата цифра, тъй като се опитва да обвърже звездата си с нов дългосрочен договор, според The Sun.

Де Хеа вече няма да е най-скъпоплатеният

Рашфорд ще влезе в последната година от съществуващия си договор в края на сезона и Юнайтед отчаяно иска да задържи играча, който е израснал в юношеските редици на клуба. Допълва, че допълнителните средства ще бъдат събрани от новия договор на Давид де Хеа. Очаква се той да намали седмичната си заплата и да загуби статута си на най-печелившия в отбора.

Предложеният нов договор на Де Хеа предполага намаляване на заплатата му от сегашната сума от 375 000 паунда на седмица до нова оферта от 200 000 паунда на седмица. Това ще освободи повече пари за Кейн, ако той реши да премине в Юнайтед, заедно с увеличаване на заплатата на Рашфорд. По-рано пък Димитър Бербатов посъветва Юнайтед да не взима Жоао Феликс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички