"Бих се насочил към други опции" - бивш играч на Манчестър Юнайтед не иска Хари Кейн на "Олд Трафорд"


"Бих се насочил към други опции" - бивш играч на Манчестър Юнайтед не иска Хари Кейн на "Олд Трафорд"
Снимка: GettyImages

7666 0

Бившият централен защитник на Манчестър Юнайтед Неманя Видич бе гост в подкаста на бившия си съотборник на "Олд Трафорд" Рио Фърдинанд и изрази съмнение, че звездата на Тотнъм Хари Кейн е най-удачният избор за нов централен нападател на "червените дяволи".

Както е известно, тимът на Ерик тен Хаг изпитва остра нужда от класен играч на тази позиция, а Кейн има договор с "шпорите" до лятото на 2024 година, но по всичко личи, че ще напусне Северен Лондон още след края на сезон 2022/23, най-вече заради поредната разочароваща кампания с "шпорите", която почти сигурно ще ги остави извън Шампионска лига през есента. 

Запитан от Фърдинанд дали Юнайтед трябва да преследва 29-годишния голаджия през летния трансферен прозорец, Видич отговори по следния начин:

"Не бих купил един нападател, ако не съм на 100% сигурен в избора си. Колко пари ще струва? На каква възраст е? Кейн е топ нападател през последните 10 години и ще вкарва голове, но аз определено бих се насочил към други опции. Каквито и да са те - ще се насоча към тях", категоричен бе сърбинът, който допълни:

"Има начин, по който да си осигуриш нападател за много години напред. Клубът трябва да мисли за бъдещето и да намери футболисти, които са на 23-24 години и които биха могли да останат за следващите 7 и да бъдат част от сърцевината на отбора".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Тотнъм заменя Хари Кейн със световен шампион

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички